Opening tijdens lockdown – december 2022

Alle geboden therapie voor jeugd en gezinnen valt onder essentiële zorg. Onze geplande afspraken gaan door op locatie. Ik zorg voor hygiene, luchtzuivering en voldoende afstand. Heeft u klachten die passend zijn bij corona? Volg de richtlijnen van het RIVM. Neem dan aub contact via mail of telefoon. Bij voldonde fitheid kan de behandelsessie online doorgang vinden.

Trainingen worden momenteel niet fysiek groepsgewijs aangeboden. Er zijn wel mogelijkheden om online training te volgen. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Advies en consultatie wordt in overleg met de opdrachtgevers vormgegeven. Hiervoor is het mogelijk fysiek, online of hybride contact vorm te geven.

zendo openingOfficiële opening zendo 14 november: afgelast!

Praktijk Zeilen op de Wind huisvest en ondersteunt het vrijwilligers initiatief  Zen in Twente. Op elke donderdag avond wordt de praktijk omgetoverd tot een zendo: een plek voor het beoefenen van zen-meditatie  in de traditie van Zenriver. Het is een open initiatief-  aansluiten bij het samen zitten in stilte is gratis. Aan het begin van de avond is er tussen 18.45u en 19.15u inloop en ruimte voor een kop koffie of thee. Hierna zitten we tussen 19.15 en 21.15 in drie rondes, welke worden afgewisseld met loopmeditatie. De avond wordt afgesloten door het zingen van de four vows. Als je instructie, hulp of vragen hebt bij zit of loopmeditatie is hier tijdens de inloop gelegenheid voor. Laten weten dat je komt is prettig en kan via de website via Aanmelden.

Op zondag 14 november zal de zendo op de nieuwe locatie in Boekelo officieel geopend worden door zenleraar  Doin Sensei (Robert) middels een”eye opening ceremony”. Op deze ochtend is er tussen  9.00u en 13.00u een programma waarin samen zitten in stilte, een dharma talk en lopen in stilte zullen worden afgewisseld met koffie en een overheerlijke vegetarische lunch. Er is naast verstilling alle gelegenheid voor verbinding met elkaar. Laten weten dat je komt is prettig en kan via de website via Aanmelden.